Webová prezentace byla spuštěna

25.06.2012 09:52

Dne 25. června byl před třemi lety spuštěn tento seniorweb. Od té doby pomáhá studentům U3V v orientaci ve službách knihovny a poskytuje i další rady a zajímavosti. V rubrice Novinek přináší také informace o akcich konaných ve Zlínském okrese v nejbližších dnech. Jsou to zejména koncerty, výstavy, ale také přednášky. Vždy vybíráme jen to, kde není třeba mít s sebou velkou sumu peněz na vstupné, nebo to, kde je vstup volný. Pokud prosím víte o nějaké zajímavé akci, napište na kontaktní e-mail, rádi zařadíme vaši pozvánku.

Takto zněla původní uvítací informace v roce 2012:

Dnes byla spuštěna nová webová prezentace Knihovny UTB určená hlavně studentům University třetího věku. Nahrazuje předchozí službu U3V vytvářenou přímo na webových stránkách knihovny. Reaguje tak na změny v celoškolním webu. Zároveň její vytvoření na uživatelsky příjemném programu webnode ulehčuje práci softwarovým specialistům knihovny, kteří již nemusejí doslova participovat na každé čárce, a tak bude zcela jistě urychlovat přísun novinek na tento web.

Čtenářům, hlavně seniorům, by měla přinést snadné orientování se v problémech, které při hledání nových a zajímavých informací mají, a kontaktnější prostředí našeho pracoviště s nimi samými.

Těšíme se na všechny, kteří budou naše stránky rádi navštěvovat.

Vaši pracovníci knihovny
a referentka pro U3V, Miroslava Veselá, zejména